Segona victòria ajustada per a l'Epson

13 d'octubre de 2002 a les 0:00

L'Epson Cerdanyola va vèncer ahir a la pista del Patin Mieres per un ajustat 2 a 3 en un partit on va destacar el joc d'equip dels verd-i-blancs. El conjunt de Cerdanyola va saber afrontar un partit complicat i molt igualat davant un equip que es va posar davant al marcador al primer minut de partit de la mà del seu jugador més important, Guerra. Dos minuts després Rocasalbas igualava per a l'Epson un resultat amb què s'aniria al descans. A la represa, primer Jordi Mestre, al minut 8, i després Rodrigo posaven l'1-2 i 1-3 respectius que donaven la victòria momentània als visitants. A manca de 9 minuts per al final del matx, Guerra, un altre cop, va materialitzar un penal inexistent que ajustava el marcador i posava encara més nerviosos a tots dos equips. Al final, victòria per a l'Epson Cerdanyola que suma tres punts més fora de casa i del qual cal destacar la figura emergent aquesta temporada de Roger Rocasalbas que, juntament amb Ferran Sáez, forma una bona parella defensiva.