Sentenciats en deu minuts Foto: Cerdanyola FC.

Sentenciats en deu minuts

17 d'abril de 2023 a les 6:50

El Cerdanyola cau per 0 a 3 davant el Navalcarnero després de jugar de tu a tu, però desconnectar deu minuts on han encaixat tres gols. Tot i la derrota els de Ballabriga continuen fora de la zona de descens. Ara empatat a punts amb el Leganés B, però amb el gol avaratge favorable als vallesans.

Els deixebles d'Oliver Ballabriga han competit durant la primera meitat, però han sortit poc endollats a la represa, i, tant l'efectivitat, com el gran joc en equip dels madrilenys han fet que els tres punts s'allunessin del Vallès.

El Cerdanyola rebia al Navalcarnero sabent que si guanyaven als blanc-i-vermells, superarien al Montijo i, depenent de l'últim partit de la jornada, fer-ho també amb l'Atlético Paso. Un inici frenètic dels dos equips en els primers vint minuts. El Navalcarnero feia molta sensació de perill cada cop que es situava en camp rival, però el Cerdanyola també estava molt actiu ofensivament. Àlex ha tingut la més clara del primer temps després d'una gran conducció en diagonal sortejant rivals. El xut des de la frontal, però, ha marxat fregant el pal de Sergio. Els protagonistes marxaven al descans amb empat a zero.

La segona meitat ha durat poc. Asier Parra ha rebut una bona passada d'Uña, s'ha plantat dins l'àrea i ha creuat la pilota amb un xut potent per fer el primer (47'). No ha donat temps perquè el Cerdanyola es refés. Mateix modus operandi. Pasada a l'esquena de la defensa verda i, aquest cop Simón, ha posat el 0-2 amb una gran vaselina (51'). La cosa estava crua, però impossible. Luís Lara s'ha encarregat d'això. Una altra pilota llarga i un xut creuat per fer el 0-3 i acabar amb les esperances de l'equip cerdanyolenc (55'). Les males notícies mai venen soles. Noel ha vist la vermella després d'una entrada sobre David. El lleidatà buscava treure la pilota, però ha impactat amb el turmell del capità visitant al 65'.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola dorm una setmana més en posicions de permanència, empatats a punts amb el Leganés. La setmana vinent, duel molt exigent al camp de líder, el Melilla.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Sergio, Bruno, Manu Castillo, Noel (C), Padillo (Nils Puchades, 71’), Max (Lucas Pariente, 75’), Ronald, Nico Kata (Adam, 71’), Bruno Perone, Guille (Juanan, 75’) i Boris Garrós (Dani Ruiz, 71’). Entrenador: Oliver Ballabriga.

CDA Navalcarnero: Sergio Rodríguez, Ocaña, Uña, Luís, Luís Lara (Álvarez, 78’), Álex Gil, David Rodríguez (C), Asier Parra (Kun, 69’), Muñoz (Sánchez, 78’), García (Marco Abreu, 78’) i Simón (Hugo, 69’). Entrenador: Pablo Álvarez.

Targetes: Per part del Cerdanyola ha vist groga Manu Castillo (58’) i vermella directa Noel (65’). Asier Parra (45’) ha vist groga per part del Navalcarnero.

Gols: 0-1 Asier Parra (48’), 0-2 Simón (51’) y 0-3 Luís Lara (55’).