Superats a domicili

9 de maig de 2022 a les 9:41

El CB Cerdanyola va perdre a la seva visita al CB Ipsi per 74 a 60. Els de Barcelona van ser superiors durant tot el partit i pràcticament no van patir per aconseguir el triomf. Els verds no van ser capaços d’avançar-se en cap moment del matx.

CB Ipsi i CB Cerdanyola obrien la tercera jornada de la segona fase de Copa Catalunya al Poliesportiu Ipsi de Barna. Els dos equips venien de sumar una derrota al passat cap de setmana i arribaven a aquest enfrontament amb l’objectiu de sumar una victòria.

Els locals van dominar des de un bon principi amb un parcial de 6 a 0 als 2 primers minuts de joc. Els cerdanyolencs van retallar diferències amb un triple de Guillem Sànchez (6-5). A partir de l’equador del primer quart, els d’Elio Martínez van començar a dominar de manera clara i van tancar el primer període amb un favorable 20 a 15.

El segon quart va ser més igualat. El Cerdanyola va estar millor de cara a cistella, mentre els barcelonins no trobaven tants espais a camp contrari com als primers 10’. El matx va arribar al descans amb el CB Ipsi per davant al marcador (36-32).

A la represa, el conjunt blau va ser un vendaval. L’equip de Barcelona va ser molt superior al tercer període, els verds no van ser capaços d’aturar les ofensives locals i es van veure superats en tots sobre la pista. A més, un jugador com Miquel de Jover va marcar les diferències des de la línia de tres. A falta de 10 minuts del final, l’Ipsi guanyava amb contundència (58-43).

Els de Jordi Cornellà van reaccionar al tram inicial del darrer quart. El Cerdanyola va arrencar el període amb un parcial de 0-7 i va començar a somiar amb la remuntada. Elio Martínez va demanar temps mort per tractar d’aturar el gran moment de joc dels verds. Els barcelonins van tornar a pista amb una altre imatge i no van deixar cap opció als del Vallès Occidental. Finalment, el partit va finalitzar amb un resultat bastant voluminós (74-60).

Amb aquesta derrota, el CB Cerdanyola es cuer de grup de la segona fase de Copa Catalunya amb una victòria i dues derrotes.

A la propera jornada, els dirigits per Jordi Cornellà tractaran de reaccionar de la millor manera possible a la pista del CB Granollers.

FITXA TÈCNICA:

CB Ipsi(74): Marc Gisbert(3), Miquel de Jover(14), Marc Pérez(3), Mario de la Sen(6) i Roger Masdeu(15). Cinc inicial. Oriol Olmos(2), Jan Teruel(10), Pol Parisi(10), Pol Teruel(4), Jordi Rodeiro(7) i Albert Iruela(). Entrenador: Elio Martínez.

CB Cerdanyola(60): Samuel Cruz(3), Pere Ruíz(9), Pol Martínez(11), Genís Tena(8) i Guillem Sànchez(3). Cinc inicial. Bernat Mesa(7), Pol Monés(15), Eloy Blanco(0), Víctor Medina(2) i Xavier Pagès(2). Entrenador: Jordi Cornellà.

Parcial: 10’- 20-15 // 20’- 36-32 // 30’- 58-43 // 40’- 74-60

Àrbitres: Toni Gordillo Bueno(Principal) i Aleix Brusel Pallarés(Auxiliar).

Pista: Poliesportiu Ipsi (Barcelona).