Taules entre Cerdanyola i Dominicos a la Corunya Marc Coy (CP Manlleu - Cerdanyola CH) / Cerdanyola Club d'Hoquei

Taules entre Cerdanyola i Dominicos a la Corunya

19 de febrer de 2024 a les 0:11

El conjunt verd-i-blanc va obtenir finalment un punt en la seva visita a la pista del Dominicos (2-2). L'equip continua tercer a la taula, a sis punts de la segona plaça.

Empat a dos gols entre CAA Dominicos i Cerdanyola CH en la catorzena jornada de l'OK Lliga Plata Grup Nord. El conjunt dirigit per Manuel Togores s'avançaria primer al marcador gràcies a un gol de Javier Añón. La resposta dels visitants, però, no es faria esperar. Marc Coy i Guille de Moya, capgiraven pocs minuts després el marcador a favor del Cerdanyola, col·locant l'1 a 2, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

En la segona meitat, el Dominicos sortiria més agressiu, buscant el gol de l'empat amb insistència. Des de la falta directa, novament Añón veia porteria per tornar a igualar el partit. Tot i els intents de tots dos equips per trencar l'empat, s'arribaria al final del partit amb empat (2-2) i repartiment de punts.

Amb aquest punt, el Cerdanyola CH manté la tercera plaça a la lliga amb 25 punts. El Dominicos en suma 12 i retalla la distància amb l'Olot, el seu predecessor a la taula amb 15.