Un gran Cerdanyola frega els punts a Sants (31-29)

28 de març de 2022 a les 9:55

Els verds van firmar un magnífic partit a Barcelona, però, en els últims minuts, es va escapar la possibilitat de sumar contra els cinquens classificats. Els vallesans continuen a la cua de la classificació amb 5 punts.

Partit corresponent a la jornada 22 de Primera Catalana el que enfrontava al Poliesportiu la Sagi al BCN Sants contra l'Handbol Cerdanyola. El matx començava amb els dos equips intensos i regulars a ambdues àrees. De tota manera, els locals començaven a ser superiors a pista a partir de l'equador de la primera part, aconseguint un avantatge de 5 gols a favor. Tanmateix, els cerdanyolencs van posar una marxa més en els últims compassos de la primera part, reduint la diferència a només 2 gols, gràcies a defenses contundents i encerts a l'atac.

A la represa, els visitants van continuar igual o gairebé millor que els últims minuts de la primera part, ja que continuaven retallant en l'electrònic. Després de molt d'esforç i treball, el Cerdanyola es posava per davant en el marcador per primer cop en el partit a falta de poc més de 5 minuts pel final. Tot i això, una expulsió verda en aquest tram final la va aprofitar el Sants per fer un parcial de 3-0. Finalment, quan els vallesans tenien un últim atac per obtenir un punt, l'equip, dirigit aquesta vegada per Jaume Gustems, va perdre la possessió i va regalar un contraatac que els locals no van desaprofitar per acabar de segellar el triomf.

Així doncs, bon partit del Sènior Masculí d'handbol a la pista dels cinquens classificats. Resta per jugar un últim partit ajornat contra la UE Sarrià a Guiera, abans de començar una decisiva segona fase, on la permanència serà una missió difícil.