Un pal de derrota Imatge del partit disputat a la primera volta a Fontetes.

Un pal de derrota

24 d'abril de 2023 a les 7:33

El Cerdanyola cau al camp del Melilla (2-0) després de fer un bon partit però no estar encertat de cara a porteria. El conjunt verd cau de nou a la plaça de play-out. El diumenge vinent estan obligats a guanya el CD Atlético Paso per continuar lluitant per la permanència.

Els d'Oliver Ballabriga han aguantat molt bé el duel, inclús s'han pogut avançar, però el xut de Nils Puchades  ha anat al pal. Poc després han fet el primer, i seguidament el segon, ambdós iguals, d'un refús de la fusta de la meta de Jagoba.

Cap equip havia aconseguit sumar tres punts al Álvarez Claro, un autèntic fortí, però el Cerdanyola estava disposat a conquerir-ho. Primera meitat amb domini del Melilla però sense presència clara a l'àrea dels del Vallès, que tampoc semblava que poguessin fer el primer. Fran Núñez ho ha intentat diverses vegades amb xuts llunyans, però han tingut el mateix desenllaç, per sobre del travesser. Abans del descans Dani García s'ha plantat sol dins l'àrea petitaen un mà a mà amb Jagoba, prèvia passada des d'una falta al mig del camp, però Jagoba ha fet una gran intervenció per evitar que el primer pugés al lluminós.

Mateix guió després de la represa. Al 59' els homes dirigits per Miguel Rivera han tingut una doble ocasió, però de nou Jagoba, amb dues aturades espectaculars, ha fet que continués el 0-0. Nils Puchades ha tingut la més clara pels visitants. Gran conducció de Max en diagonal i encara millor la passada cap al capità, que estavellava al pal la pilota al 64'. El primer ha arribat al minut 77. Un servei de cantonada que Bruno Perone ha intentat refusar, la pilota ha tocat al pal i li ha caigut directament als peus de Moi, que des de gairebé la línia de gol l'ha ficat dins. No hi ha hagut temps a refer-se el Cerdanyola. Cinc minut després una contra molt bé executada  per part dels blaus, va acabar amb un tir a la fusta, i de nou, el refús als peus de José Enrique que feia el segon (82').

El Cerdanyola Futbol Club va fer un bon partit però va encaixar la derrota.  La pròxima setmana, l'únic camí és la victòria.

Fitxa tècnica

UD Melilla: Salcedo, David Hernández, Moi, Jordan, David Suárez, Pitu (Álvaro, 65’), Jose Antonio (C) (Díez, 84’), Fran Núñez (Santos, 84’), Jose Enrique (Migue, 88’) i Dani García. Entrenador: Miguel Rivera

Cerdanyola FC: Jagoba, Marc Vicente, Manu Castillo, Guille Torres (Bruno Perone, 70’), Bruno Lorente, Nico Kata, Ronald, Adam, Nils  (C), Max (Padillo, 85’) i Dani Ruiz (Garrós, 85’). Entrenador: Oliver Ballabriga.

Gols: 1-0 Moi (77’) i 2-0 Jose Enrique (82’).

Amonestacions: Els locals no han sigut amonestats. Per part dels visitants han vis groga Bruno Lorente (22’), Ronald (44’) i Max (72’).