Una jornada més invictes

16 d'octubre de 2022 a les 11:33

El CB Cerdanyola s’emporta una important victòria davant el Sant Cugat Negre per 75-65 on els de Jordi Cornellà es van fer forts en el tram final del partit.

El partit amb majúscules de la jornada 4 es va viure a Guiera i va enfrontar al CB Cerdanyola i al Sant Cugat Negre en un derbi on es veuria qui dels dos equips del Vallès Occidental continuaria sense conèixer la derrota en aquest inici de la Copa Catalunya masculina.

El partit va començar amb molta igualtat entre tots dos conjunts, repartint-se les aventatges en el marcador en els primers 7 minuts del primer quart, amb Pol Monés i Nana Harding destacant en el seu respectiu equip. Va ser en els últims 3 minuts del període que els verds van obrir una petit escletxa de 7 punts (20-13), però un últim triple de Markus Williams va col·locar el 20-16 al final dels primers 10 minuts de joc.

Al segon quart, la figura de Markus Williams es va convertir en un autèntic malson pels locals. El pivot visitant va ser clau per a que el seu equip aconseguís un parcial de 0-12, amb els seus 6 punts i les seves assistències, situant als santcugatencs al capdavant del lluminós en els primers 5 minuts del període (20-28). Per la seva banda, els verds es van mostrar molt erràtics a l’hora d’encistellar i només va poder anotar 6 punts en tot el segon quart, fet que va provocar que s’arribés al descans amb el resultat de 26-30.

A la represa, els verds van empatar ràpid l’encontre gràcies els 4 punts inicials de Pol Monés i, a partir de llavors, es va tornar a la igualtat inicial en els següents 3 minuts de joc. Però dos triples seguits de Sant Cugat van tornar a col·locar-los 6 punts per sobre i va obligar als de Jordi Cornellà a anar de nou a remolc, fins que Pol Monés i Xavi Pagès es van endollar de nou per avançar al seu equip quan quedava 1 minut pel final (51-46). Un triple final de Pere Ruiz va donar aire a un Cerdanyola que encarava l’últim quart amb el marcador de 54-48.

En els últims 10 minuts, els locals van desplegar un joc defensiu que va mantenir a ratlla al rival en tot moment. A més, va ser un moment on l’encert des de la linia de 3 va créixer exponencialment. Quan semblava que els de negre s’apropaven en el marcador a falta de 5 minuts pel final, tres triples seguits anotats per Pere Ruiz, Alex Rodríguez i Pol Monés van col·locar el 71-61 en l’electrònic que va acabar sent letal pels interessos visitants, que a falta de 2 minuts per finalitzar el partit ja no van ser capaços de reduir aquesta distància i van veure com els verds s’enduien un nou triomf aquesta temporada per 75-65.

Amb aquest resultat, el CB Cerdanyola continua invicte en aquest inici de lliga amb 4 victòries en 4 jornades. La propera setmana aniran a Mollet del Vallès per enfrontar-se al Sant Gervasi, cuer de la taula amb cap victòria en el seu casiller. Serà diumenge a dos quarts de set de la tarda.

Fitxa tècnica
CB Cerdanyola (75): Gerard Gómez (0), Carlos López (2), Ivan Aranda (6), Pol Martínez (7), Pol Monés (18), Eloy Blanco (2), Víctor Medina (6), Pere Ruiz (10), Ángel Garcia (0), Alejandro Rodríguez (9), Xavi Pagès (15).

UE Sant Cugat (65): Brian Amabilino (13), Gerard Castells (0), Gerard Prat (3), Eduard Calpe (0), Raimon Solivelles (10), Martí Corbera (6), Ferran López (6), Jordi Riera (0), Marcus Williams (7), Marc Talaveron (7), Nana Harding (13)
Parcials: 20-16 // 26-30 // 54-48 // 75-65.