Una mica més a prop de l'objectiu AD Alcorcón B - Cerdanyola FC (Cerdanyola FC)

Una mica més a prop de l'objectiu

10 d'abril de 2023 a les 8:36

El Cerdanyola no passa de l'empat enfront l'Alcorcón 'B' (0-0) però agafa distància respecte les posicions del descens.

Duel marcat per l’excessiva calor i la manca d'ocasions, on cap dels dos atacs ha tingut el seu millor día. La més clara ha estat pels locals, però Sergio ha aturat el mà a mà amb Berlanga.

Era vital continuar sumant pel Cerdanyola, que arribava a la capital amb dues victòries i dos empats en els quatre últims enfrontaments. Un convidat d'última hora, la calor, ha sigut més protagonista que els jugadors. Els minuts inicials del duel eren de tempteig on no hi havia un dominador clar. Al minut 35, aturada necessària per hidratar-se, però s'ha arribat al descans amb el mateix marcador.

A la represa el conjunt cerdanyolenc ho ha intentat però els grocs han gaudit de la millor ocasió del partit. Berlanga, al 60', s'ha plantat sol davant Sergio, però el porter verd ha evitat el gol amb una gran intervenció. Amb accions aïllades s'ha arribat al final del partit amb el repartiment de punts.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola és 12è amb 34 punts, a tres del play-out i del descens. Una victòria a casa de cara al tram final de la lliga posaria l'objectiu de la permanència més a prop.

Fitxa tècnica:

AD Alcorcón ‘B’:  Álex, Emi, Yuste (C), Recio, Nepo (De Castro, 60’), Fode (Samu, 85’), Baladía, Cervera, Paredes (Isra García, 60’), Berlanga i Iñigo García.

Cerdanyola FC: Sergio, Marc Vicente (Lucas Pariente, 71’), Bruno Perone, Manu Castillo, Bruno Lorente, Ronald, Nico Kata (Dani Ruiz, 87’), Noel (C), Padillo (Nils, 90’), Marcet i Garrós (Juanan, 87’).

Targetes: Han sigut amonestats amb groga per part dels locals Paredes (5’) i Recio (39’). Per part dels visitants han vist groga Lorente (7’), Marc Vicente (27’), Nico Kata (36’), Ronald (43’), Manu Castillo (79’) i Bruno Perone (89’).