Victòria a Can Xarau

4 de desembre de 2022 a les 0:06

El Cerdanyola Club d’Hoquei guanya 2-0 a l’Olot i ja és el segon triomf seguit com a locals.

Els d'Andi Colianni han sumat tres punts d'on en un partit molt igualat d'avant d'un gran rival com és el Club Hoquei Olot B. Els visitants tenien una baixa molt important, la del màxim anotador de la lliga amb onze gols, Marc Prats.

Un gran nivell defensiu dels verd-i-blancs i l'encert de Ninu Perez sota els tres pals han servit per arribat al descans amb la porteria a 0. L'únic aspecte negatiu, si és que se'n pot treure algun, de la primera meitat és la falta d'efectivitat de cara a porteria.

La segona meitat ha sigut un recital del Cerdanyola. L'inici ha sigut molt bo i al minut 8 Marc Ramírez ha fet el primer gol després d'una gran acció d'Arnau Gangonells. Anaven passant els minuts i l'Olot no trobava la manera de perforar la porteria de Ninu. Quan falten dos minuts l'àrbitre ha anul·lat un gol als de la Garrotxa per peus de Ferran Sacrest.

En l'última acció del partit Ignasi López, el capità del Cerdanyola, ha rebut una falta que significava la desena de l'Olot, per tant, falta directa pels locals. Amb el temps exhaurit David Martínez ha executat la jugada a pilota parada i ha aconseguit establir el segon gol al marcador de Can Xarau i es tancava el partit.

Un 2-0 per seguir amb la bona dinàmica a l'OK Lliga Plata i serveix per sortir de la zona de descans. Ara amb el cap posat en el següent rival. La setmana vinent visiten el camp del CP Taradell, el líder de la categoria

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola CH (2): Gerard ‘Ninu’ Perez, Marc Costa; Víctor Bonilla, Erik Gual, Pere Urpí, David Martínez, Ignasi Lopez, Marc Ramirez, David Ramirez, Arnau Gangonells

CH Olot B (0): Pau Flores, Guillem Raurell; Tomàs Marcé, Ferran Sacrest, Enric Tremoleda, Maties Reixach, David Carles,Aniol Mangas, Arnau Vidal, Joel Pages, Adam Gussinyer

Gols: 1-0, Marc Ramírez (33’); 2-0, David Martínez (50’)

Àrbitres: Xavier Buixeda, Manel Blat