Victòria alliberadora a Can Xarau (5-4)

27 de març de 2022 a les 19:03

Els d'Andi Colaianni van firmar un gran partit a casa per aconseguir la primera victòria de la segona fase. Amb aquest triomf, els verds i blancs se situen en una tercera posició momentània acumulant 18 punts.

Partit corresponent a la jornada 6 de la segona fase del grup 1 de Nacional Catalana el què enfrontava al Cerdanyola CH contra el CP Congrés. Després d'uns minuts inicials de tanteig, Víctor Bonilla transformant un penal obria la llauna al minut 10 del matx. Seguidament, Ignasi López primer i Albert Hernández després, obrien una escletxa important en el marcador, sent els millors minuts dels locals. Tanmateix, abans d'arribar al descans, els barcelonins retallaven distàncies mitjançant l'encert de Quim Castellví. Tot i això, a la jugada següent, els vallesans tornaven a marcar gràcies al gol del seu capità Ignasi López, el segon al seu compte particular. L'encontre se n'anava als túnels de vestidors amb un resultat de 4-1 favorable al Cerdanyola.

A la represa, els grocs van sortir molt més endollats, i ho mostraven arribant a l'àrea cerdanyolenca i amenaçant retallar diferències amb 2 llançaments al pal consecutius. Seguidament, els vallesans disposaven d'un penal provocat per Arnau Gangonells per aconseguir el cinquè gol. El mateix jugador va errar la pena màxima a causa d'una gran aturada del porter rival. Posteriorment, el partit va entrar en un terreny perillós pels interessos del Cerdanyola perquè era una anada i tornada per part dels dos conjunts. Al principi, als verds i blancs els hi va sortir la cara de la moneda, ja que van obtenir finalment el cinquè gol, obra d'Albert Hernández. Tanmateix, els visitants van desplegar tot el seu potencial en els últims 10 minuts del matx, i van assolir retallar 3 gols d'una tacada, el primer d'Àlex Martínez (5-2), i el segon i el tercer d'Iñaki Cabezas (màxim golejador del CP Congrés). Finalment, i després de patir fins al final un partit que estava controlat, els d'Andi Colaianni van aconseguir un meritós triomf.

Per tant, primera victòria de la segona fase per l'equip masculí d'hoquei. Els verds i blancs escalen fins a la tercera posició de la classificació amb 18 punts, plaça que li donaria dret a anar, momentàniament, al play-off d'ascens. El pròxim partit serà el diumenge entrant a la pista del CP Manlleu en el penúltim matx de la segona fase de Nacional Catalana.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH (5): “Ninu” (P), David Martínez, Ignasi López (C) (2), Marc Ramírez i Arnau Gangonells.

CP Congrés (4): Arnau Ventura (P), Àlex Martínez (1), Albert Aubets, Martí Ferrer i Iñaki Cabezas (2).

Gols: 1-0 Víctor Bonilla 10’, 2-0 Ignasi López 18’, 3-0 Albert Hernández 20’, 3-1 Quim Castellví 23’, 4-1 Ignasi López 23’, 5-1 Albert Hernández 35’, 5-2 Àlex Martínez 45’, 5-3 Iñaki Cabezas 47’, 5-4 Iñaki Cabezas 49’.

Pista: Can Xarau.

Públic: Uns 100 espectadors aprox.

Àrbitre: Saul Baños Fuertes.