Victòria contundent contra el Martinenc

10 de febrer de 2022 a les 9:21

Una gran segona part de les verdes i blanques les va permetre aconseguir una contundent victòria davant el Martinenc (5-1). Els gols de Claudia Lázaro (2), Andrea Granados, Núria Ortega i Segu permeten a les vallesanes pujar una posició en la classificació. El diumenge vinent, el conjunt de Toni Pascual visita el camp del Palautordera que ocupa la segona posició del grup.

El Cerdanyola FC va recuperar en el dia d'ahir el partit que tenia pendent de la jornada 13 contra el FC Martinenc, ajornat el passat 19 de desembre per positius de COVID en el conjunt verd. Les de Toni Pascual necessitaven vèncer a les barcelonines per tal de continuar escalant posicions a la taula i continuar amb la seva bona dinàmica en aquesta segona volta de la classificació (dues victòries i un empat en les últimes tres jornades).

El partit va començar amb les visitants generant perill i tenint la primera ocasió del matx en el minut 5 de joc, després que Maria Brau no rematés bé una passada de la mort dins l'àrea petita. Van respondre les vallesanes quatre minuts més tard, amb un llançament de falta que es va estavellar al travesser.

Durant els següents minuts, el Cerdanyola va aconseguir el control de la pilota, generant jugades de perill des del joc d'estratègia. Ara bé, van ser les vermelles les que van començar a arribar amb contundència a l'àrea rival en els últims 15 minuts del primer temps. Al minut 31, Andrea Blázquez va haver de treure sota la línia de gol una rematada de Maria Brau, evitant així el primer gol de la nit.

Malauradament, el 0-1 va arribar al minut 37 mitjançant una falta centrada per Claudia Martí que, en un principi, no anava a rematar ningú, però un bot desafortunat dins l'àrea petita va agafar a contrapeu a Lucía Hernández, que no va poder fer res per evitar el gol visitant. Les verdes van buscar l'empat en el tram final dels primers 45 minuts mitjançant jugades per la banda esquerra, però cap d'elles va generar perill a la porteria d'Erica Ruiz. Amb el 0-1, es va arribar al descans.

A la represa, les locals van capgirar la situació ràpidament. En poc més de quinze minuts van ser capaces remuntar el gol inicial de les de Guillem Garcia. Primer Andrea Granados al minut 54, després de realitzar un xut creuat mal blocat per la portera barcelonina. Al 59, Claudia Lázaro va anotar el 2-1 mitjançant un xut llunyà impossible per Erica Ruiz. Tres minuts més tard, la mateixa Lázaro va fer el tercer a la sortida d'un córner.  Al minut 68, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del Martinenc, després que Andrea Blázquez derribés a Claudia Martí dins l'àrea, però Beatriz Tudela va enviar el seu xut per sobre del travesser. A la jugada següent, Núria Ortega va fer el 4-1 després de recórrer mig camp tota sola. A partir d’aquest moment, el  Cerdanyola va saber controlar el resultat i evitar que les jugadores de vermell es fiquessin en el partit. Quan faltaven cinc minuts pel final, Toni Pascual va donar entrada a Segu, jugadora que acabaria marcant el definitiu 5-1.  Un gol molt celebrat a la banqueta, ja que era el primer gol de la portera verda (ara davantera a causa de una lesió a la seva mà) aquesta temporada.

L’encontre va acabar amb un clar 5-1 per les locals, sent també la primera vegada que aconsegueixen dues victòries seguides aquest curs.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC escala fins a la sisena posició amb 24 punts. El pròxim partit serà aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda al Camp Municipal de Font Martina de Palautordera per enfrontar-se al CF Palautordera, segones a la taula amb 39 punts.

Cerdanyola FC (5): Lucía Hernández; Andrea Bárbero (Eybis Medina 59’), Itziar López, Andrea Blázquez, Anna Soto (Carla Bartolomé 46’) Claudia Lázaro (Carla Collado 78’), Núria Rivas, Mònica Brañas; Andrea Granados (Segu 85’), Mariam Sarhani, Núria Ortega.

FC Martinenc (1): Érica Ruiz; Mireia López (Laia Campa 74’), Anna Carulla (Laura Jiménez 64’), Jessica Dieguez, Júlia López (Núria Valdés 78’); Paula De Rull, Iris Amorós (Carla Lara 64’), Paula Domínguez; Beatriz Tudela, Maria Brau, Claudia Martí.

Gols: 0-1 Claudia Martí (37’), 1-1 Andrea Granados (54’), 2-1 Claudia Lázaro (59’), 3-1 Claudia Lázaro (62’), 4-1 Núria Ortega (69’), 5-1 Segu (89’).

Àrbitre: Sergi Baño.

Amonestacions: Cap pel Cerdanyola FC i Carla Lara (83’) pel FC Martinenc.