Victòria de prestigi pel Cerdanyola Júlia Vilarrasa (Cerdanyola CH - HC Coruña) / Cerdanyola Club d'Hoquei

Victòria de prestigi pel Cerdanyola

6 de febrer de 2024 a les 12:40

El Cerdanyola CH va vèncer davant el HC Coruña en un partit molt treballat per tot l'equip (2-1). Júlia Vilarrasa, protagonista al final de l'enfrontament aturant una falta directa, li brindaria els tres punts al conjunt verd-i-blanc.

Victòria de gran mèrit del Cerdanyola CH contra el HC Coruña a Can Xarau en la catorzena jornada de l'OK Lliga Femenina. L'equip va plantejar un partit molt sòlid contra un dels rivals directes del campionat. Des de l’inici el duel seria frenètic, Gemma Solé transformava des del punt de penal als 45 segons per avançar el combinat vallesà. Tot i el bon començament de les locals, amb el pas dels minuts el Coruña aniria agafant més pes en camp contrari. Alba Garrote, màxima golejadora de les visitants amb 8 gols, anotava per empatar el partit. Quan semblava que s'arribaria al descans amb taules en el marcador, Paula Ferrón aprofitava una bona passada de Solé per rematar de primeres, fora de l'abast de la portera italiana Verònica Caretta, i fer el segon gol local abans de la mitja part. Ferrón tornava a gaudir de minuts després de superar una petita lesió costal que li havia impedit jugar l'últim partit.

Al segon temps, el Cerdanyola es dedicaria durant gran part dels minuts a aguantar les arribades contràries en camp propi, aprofitant recuperacions per sortir al contraatac. Tot i gaudir d'ocasions tots dos equips, les porteres estarien realment inspirades en bona part de l'enfrontament. Júlia Vilarrasa, colossal sota els pals, seria la gran protagonista en aturar una falta directa a poc més d'un minut per finalitzar el partit. En la desena falta contra el Cerdanyola, Vilarrasa es faria gegant desviant l'acció de falta directa del Coruña. Després de la gran acció, l'equip aguantaria molt bé en els segons finals, sabent neutralitzar les arribades visitants per obtenir una de les victòries més destacades de la temporada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH manté la novena plaça amb 19 punts, però es col·loca a només quatre de la cinquena posició, que l’ocupa el CP Manlleu. Per la seva banda, el HC Coruña queda sisè amb 21. El pròxim partit del conjunt cerdanyolenc serà a la pista de l'Igualada Femení, el pròxim dissabte 10 de febrer a les 13 h del migdia a Les Comes.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Júlia Vilarrasa (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Carla Castro, Ariadna Carrión; Laura Valverde, Ana Valverde, Júlia Birbe i Gore Paredes (P).

HC Coruña: Verónica Caretta (P), Bea Gaete, Alba Garrote, Fernanda Muñoz, Cristina Diz; Mar Franci, Alejandra Martín, Luchy Paz, Anna Bulló i Ariadna Escalas (P).

Gols: 1-0, Gemma Solé (1’); 1-1, Alba Garrote (9’); 2-1, Paula Ferrón (22’).

Àrbitre: Guim Teixidó.