Victòria dominant del Cerdanyola Cerdanyola CH (Mónica García Moreno)

Victòria dominant del Cerdanyola

15 d'octubre de 2023 a les 12:38

El conjunt verd-i-blanc va imposar-se al CP Las Rozas en un partit on va demostrar ser superior durant els cinquanta minuts. Amb aquest triomf, l'equip suma la segona victòria de la OK Liga Femenina.

El Cerdanyola CH va vèncer contra el CP Las Rozas per un contundent 6 a 2 en un enfrontament que va dominar des de principi fins al final. L'equip dirigit per Marc Miranda mostraria la seva millor versió a Can Xarau contra un rival que arribava amb els mateixos punts assolits, 3 les primeres tres jornades de competició. En els primers minuts, el conjunt cerdanyolenc ja feia mostra del seu nivell, Laura Valverde aconseguia obrir la llauna culminant una bona jugada col·lectiva als cinc minuts de joc. Tot i errar una falta directa pocs minuts després, el Cerdanyola continuaria buscant la porteria rival. Carla Castro seria decisiva per anotar el segon gol cerdanyolenc i ampliar l'avantatge, però la resposta de l'equip madrileny arribaria en forma de gol després d'un gran llançament de Monica Villaro des de mitja pista per fer el 2 a 1. En un minut clau de l'enfrontament, Laura Valverde i Paula Ferrón anotaven dos gols per ampliar encara més la diferència a l'electrònic. A tan sols segons per finalitzar el primer temps, Gemma Solé en un contraatac feia el cinquè gol per marxar al descans amb el partit encarrilat.

A la segona part, el Cerdanyola encara buscaria la porteria rival, defensada per l'excerdanyolenca Estela Rubio en aquest període. En una jugada de mala fortuna, Anna Carranza, també amb passat verd-i-blanc, anotava el segon gol rival per escurçar distància al marcador. Tot i això, l'equip vallesà continuava buscant el sisè gol per donar tranquil·litat, però una excel·lent Estela Rubio sota pals aturava tot el possible per mantenir la porteria sense gols durant pràcticament tot el segon temps. Des de la falta directa, fruit d’una targeta blava mostrada a Anna Carranza, Gemma Solé marcaria el sisè gol per sentenciar el partit. Amb el 6 a 2 definitiu, finalitzava un duel en el que es va veure una de les millors cares del Cerdanyola aquesta temporada.

D’aquesta manera el conjunt cerdanyolenc suma tres punts més que el col·loquen en vuitena posició amb 6. Per la seva banda, el CP Las Rozas queda en dotzena plaça amb 3 punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Julia Vilarrasa (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Ariadna Carrión; Ana Valverde, Julia Birbe, Inés Gaivéu, Carla Castro i Gore Paredes (P).

CP Las Rozas: Leyre Gilardi (P), Anna Carranza, Axelle Husson, Ana Horche, Monica Villaro (c); Naiara Balmori, Sara Minaya, Estela Rubio (P).

Gols: 1-0, Laura Valverde (5’); 2-0, Carla Castro (13’); 2-1, Monica Villaro (15’); 3-1, Laura Valverde (16’); 4-1, Paula Ferrón (17’); 5-1, Gemma Solé (25’); 5-2, Anna Carranza (29’); 6-2, Gemma Solé (49’).

Àrbitre: Loïc Le Menn.