Victòria èpica del Cerdanyola a Voltregà

27 de març de 2022 a les 16:47

Les verd-i-blanques van aconseguir una important victòria a la pista del CP Voltregà (3-4), en el partit de la dinovena jornada d’OK Lliga Femenina.

El Cerdanyola CH guanyaria finalment contra el CP Voltregà en un duel molt intens entre tots dos equips. Al conjunt visitant, dirigit excepcionalment en aquesta ocasió per Marc Miranda, li costaria generar ocasions de perill i no acabava d'entrar en el partit durant els minuts inicials. Mariona Surós seria decisiva per frenar les arribades del Voltregà, mantenint la porteria de les visitants a zero durant gran part del primer temps. Un cop el Cerdanyola agafava el pes del partit, Joana Xicota faria el primer superant Queralt Sala amb un bon xut. Tot i això, poc després Paula Ferrón era l'encarregada de tornar a posar les taules abans del descans.

En la represa tornaria a avançar-se el Cerdanyola per mitjà d’una Maria Figuerola molt endollada durant tot l'enfrontament. Amb un Voltregà insistent que generava diverses jugades de perill, Berta Tarrida a deu minuts del final, posaria l'empat a dos gols. L'alegria de les de Sant Hipòlit poc duraria, Maria Figuerola colpejava de nou gol amb un gran gol per tornar a posar el seu equip per davant en el marcador.

En l'últim minut d’enfrontament, el Voltregà es bolcaria definitivament amb cinc jugadores en pista. El Cerdanyola no podria resistir la superioritat d'efectius de les locals i, a 19 segons del final, Paula Ferrón empatava el duel. Quan semblava que el duel acabaria amb repartiment de punts per tots dos equips, en l'última jugada, Adriana Gutiérrez desviava lleugerament un xut de Maria Figuerola, a 3 segons del final, per anotar i donar la victòria al conjunt verd-i-blanc en un final de partit d'infart. Amb aquests tres punts, el Cerdanyola queda cinquè classificat amb 37 punts, per la seva banda, el Voltregà perd una posició i és desè amb 17 punts i un partit menys.

Fitxa del partit:

CP Voltregà: Queralt Sala (P), Berta Tarrida, Aina Arxe, Paula Ferron, Esther Vistos, Anna Bosch, Paula Vilamala, Mar Franci, Berta Ferran i Uxue Otegi.

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Joana Xicota, Maria Figuerola, Gemma Solé, Adriana Gutiérrez, Daiana Silva, Laia Pera, Carla Castro, Natalia Crespo i Carla Batlle.

Gols: 0-1, Joana Xicota (17’); 1-1, Paula Ferrón (22’); 1-2, Maria Figuerola (28’); 2-2, Berta Tarrida (41’); 2-3, Maria Figuerola (42’); 3-3, Paula Ferrón (50’); 3-4, Adriana Gutiérrez (50’).

Àrbitre: Albert Ferre