Victòria esperada i tranquil·la contra el cuer

11 d'abril de 2022 a les 10:27

En un partit sense gaire història, el de Santi Lara es van imposar per 7 a 2 en un encontre tranquil davant el cuer del grup i van sumar la tercera victòria de forma consecutiva.

Els verds-i-blancs volien continuar amb la bona dinàmica i ratxa de set partits consecutius puntuant, i s'enfrontava als Amics del Pou, cuer de la categoria ja descendit de forma matemàtica a tercera divisió. Els de Lara encaraven el partit de la mateixa manera que sempre, i respectant al màxim el rival i la categoria. Héctor Albadalejo marcava l'1-0 i Sergi Amores posava el segon als primers cinc minuts de partit. Bernat marcava el 3-0, però poc després arribava el primer gol visitant, obra de Pol Sisteró. Abans d'arribar al descans, Bernat tornava a marcar per portar el marcador al descans de 4-1 favorable als de Santi Lara.

Domini total dels verds amb un resultat relativament curt. Álex López, que tornava després d'unes jornades fora, feia el 5-1 i el pitxitxi indiscutible Albadalejo tornava a trobar-se amb el gol (6-1), i ja en van 45 aquesta temporada, sent aquesta una xifra rècord. Al tram final de partit, Sisteró tornava a marcar pels sabadellencs, i Josep Puig s'estrenava com a golejador verd-i-blanc amb el definitiu 7-2.

El Cerdanyola que manté les aspiracions de lluita pel play-off i la classificació a la Copa del Rei, i se situa a 4 punts tant del Manresa (4t classificat i en posició de play-off d'ascens) com de la Barceloneta (5è classificat, en posició de Copa del Rei). Encara resten 3 jornades per acabar la competició. El Cerdanyola visitarà la propera jornada la pista del Ripollet, en un derbi que s'espera apassionant.

Aquest dilluns els de Lara juguen a les 22:00 hores a Guiera els vuitens de final de Copa Catalunya, davant el Futsal Aliança Mataró (que ja és virtualment campió de la 2aB). Els de Lara tindran l'oportunitat de passar de ronda i apropar-se encara més a la desitjada Final 4 de Copa catalunya.

Cerdanyola FC (7): Adri (P), Bussi, Héctor (C)(2), Amores (1) i Álex Aguilar - cinc inicials - Aran (P), Larios (P), Ricardinho, Álex López (1), Bernat (2) i Josep (1).

Amics del Pou Merinals Insercad (2): Lluís (P), Quim (C), Sisteró (2), Arnau Garcia i Jobal - cinc inicials - Albert Reina, Alberto, Jaume i Uri.

Gols: 1-0 Hèctor Albadalejo (4'), 2-0 Amores (5'), 3-0 Bernat (9'), 3-1 Sisteró (13'), 4-1 Bernat (17'); 5-1 López (22'), 6-1 Héctor Albadalejo (23'), 6-2 Sisteró (39'), 7-2 Josep (40').