Victòria important a Segorbe (3-5)

27 de febrer de 2022 a les 12:32

El Cerdanyola s'emporta un partit d'alternances al marcador amb una gran actuació defensiva i aprofitant jugades d'estratègia.

Mai eren fàcils els partits fora de casa a la categoria, i molt menys fora de Catalunya. El verds visitaven la pista del Segorbe, a Castelló, 11è classificat, just dues posicions a sota dels de Lara. Històricament, el Cerdanyola sempre havia guanyat a Segorbe, però amb resultats molt ajustats decidits pel mínim avantatge. El partit començava bé pels vallesans i al minut 9, Albadalejo aprofitava un servei de cantonada picat per Bussi per fer el 0-1. Però els segorbins, com ja havien demostrat en altres partits, no abaixarien els braços i reaccionarien ràpidament capgirant el marcador amb gols de Jesús i Dani Palomar, capità local. Lara no estava content perquè havia rebut els dos gols en pèrdues i transicions, però els verd-i-blancs volien el partit en tot moment. Només Marco, porter local, evitava la desfeta amb aturades de molt mèrit i deixant el seu equip amb vida. A l'últim minut de la primera part, Jesús era expulsat per doble amonestació però tampoc el Cerdanyola aprofitaria la superioritat per empatar el partit. 2-1 al descans on l'efectivitat estava sent clau.

A la segona part, el Cerdanyola havia de donar un pas endavant, i Lara sortia directament amb el porter jugador. Continuaven les ocasions clares però Marco continuava en estat de gràcia. Fins que al minut 28, Albadalejo tornava a marcar de còrner, aquest cop servit per Amores, per empatar el partit després de molts intents. Els locals tornaven a posar-se per davant aprofitant una nova errada verd-i-blanca, amb un gol de Pablo García (3-2), però aquest cop el Cerdanyola no trigaria tant en empatar, i fins i tot capgirar el marcador, amb dos bons gols d'Álex López i Dani Alonso (3-4). Augmentava la intensitat del partit, i el capità del Cerdanyola, Javi García, aprofitava una errada local per posar el definitiu 3-5. El Segorbe ho intentaria amb el porter jugador però sense èxit.

Nova victòria, i ja són dues consecutives a lliga, més la de copa a Parets, que puja l'estat anímic de l'equip per afrontar els següents partits claus per saber on estarà l'equip a final de temporada. Amb aquesta victòria, l'equip deixara de preocupar-se per la part baixa de la categoria, i pensa en els equips de dalt.

Fitxa del partit:

CDFS Segorbe (3): Marco (P), Jesús (1), Capi, Óscar i Pablo García (1) - cinc inicial - Salah (P), Pau, Aguilar, Moral, Palomar (C)(1) i Fetes.

Cerdanyola FC (5): Larios (P), Bussi, Albadalejo (2), Amores i Aguilar - cinc inicial - Aran (P), Ricardinho, Dani (1), Javi (C)(1), López (1) i Bernat.

Gols: 0-1 Albadalejo (9'), 1-1 Jesús (11'), 2-1 Palomar (12'); 2-2 Albadalejo (28'), 3-2 Pablo García (29'), 3-3 López (30'), 3-4 Dani (31'), 3-5 Javi (38').