Victòria incontestable al Santa Susanna Foto: Nora Muot

Victòria incontestable al Santa Susanna

22 d'octubre de 2023 a les 15:22

Un Cerdanyola FC molt eficient guanya per 3-0 a l’AE Santa Susanna en un partit que s’ha posat molt de cara a les primeres de canvi amb el gol matiner de Laura Chic. A destacar les mitges de color rosa que han lluït avui les jugadores locals amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, celebrat aquest dijous.

Després de caure a Girona contra el Pontenc, el Cerdanyola FC tornava a Fontetes amb l'objectiu de refer-se i sumar els 3 punts davant de l'AE Santa Susanna, que en aquest inici de lliga no ha tingut resultats molt regulars. A més, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama celebrat el passat 19 d'octubre, les jugadores del Cerdanyola han vestit unes mitges de color rosa.

El partit es va posar de cara ja en el primer minut de joc, quan una bona passada filtrada de Júlia Vegué cap a Laura Chic li va valer a la davantera verda per anotar l'1-0. En els següents minuts, eren les maresmenques les que més van insistir per buscar el gol de l'empat, però es van topar amb una defensa molt ben replegada i que només va deixar com a opció de gol el tirs llunyans. Quan més s'apropaven les visitants, va arribar el 2-0 per les vallesanes. Una contra de les verdes que agafa Ari Gorrindo i, després d'habilitar a Chic, aquesta marca el seu doblet particular batent per sota a Máxima Monsalve en el minut 26. Aquesta diana va deixar noquejat al rival, que ja no va saber reaccionar al llarg del primer temps.

A la represa, va haver-hi polèmica a l'àrea visitant, quan en el minut 52 Laura Chic va rebre una dura entrada per darrere de Gemma Roura, però l'àrbitre no va xiular la pena màxima. Això no va descentrar a les verdes, que continuaven sòlides en defensa, tot i que en el minut 67 van rebre un ensurt quan Paula Sanz va xutar una falta directa al travesser. Per evitar disgustos, al minut 76 el Cerdanyola va fer la sentència amb el gol de Júlia Vegué en una contra. El més destacat del tram final va ser el retorn de Miriam Tevar després de superar una lesió, podent jugar així els últims 5 minuts de partit. Amb el xiulet final, les verdes sumen la segona victòria consecutiva a casa i la tercera de la temporada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC suma 10 punts i es manté en la zona mitjana-alta de la taula, ocupant la sisena posició. La setmana que ve visitarà el Municipal de Viladecans per enfrontar-se a l'UD Viladecans, situat en l'antepenúltima posició. Serà diumenge a les set de la tarda.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (3): Dèlia Zambrano; Maria Urpina (Andrea Barbero 46’), Andrea Bueno, Claudia Lázaro, Aroa Garcia; Carla Collado, Nuria Ortega (Ari Garris 70’), Naroa Altuna (Miriam Tévar 85’); Júlia Vegué, Ari Gorrindo, Laura Chic.

AE Santa Susanna (0): Maxima Monsalve; Gemma Roura, Laia Gibert (Clara Kristensen 67’), Marina Borraldo, Laura Florido, Núria Soler (Núria Sauleda 85’), Laia Marzo, Bárbara Benítez, Amalie Hein, Paula Sanz, Iria Rivas.

Gols: 1-0 Laura Chic (1’), 2-0 Laura Chic (26’), 3-0 Júlia Vegué (76’)

Amonestacions: Maria Urpina (12’), Andrea Barbero (48’) i Nuria Ortega (79’) pel Cerdanyola FC i Paula Sanz (9’), Laura Florido (59’) i Núria Soler (71’) per l’AE Santa Susanna.