Victòria per tancar la temporada a Can Xarau Cerdanyola CH - Roller Oviedo (Núria Puentes)

Victòria per tancar la temporada a Can Xarau

24 d'abril de 2023 a les 9:36

El Cerdanyola CH va aconseguir remontar contra el Compañía de María de la Coruña (3-1) i tanca la temporada a Can Xarau amb victòria.

L'equip vallesà va fer un gran segona part per endur-se els tres punts contra el cuer classificat de la OK Liga Plata Nord. Després d'una primera part on els gallecs van ser superiors, el Cerdanyola treia la seva millor versió al segon període per culminar la remuntada.

En un inici de partit sense gaires ocasions per tots dos conjunts, el Compañía de María tindria més a prop el gol. Un gran 'Ninu' Pérez sota pals estava realment inspirat durant gran part de l'enfrontament per frustrar les arribades dels visitants. En un contraatac ben construït pels visitants, Carlos López feia el 0 a 1 per donar-li avantatge al seu equip just abans d'arribar al descans.

A la segona part l'equip cerdanyolenc canviaria totalment el ritme del joc, amb més arribades i fluïdesa en les accions d'atac. En una falta llunyana favorable al Cerdanyola, Arnau Gangonells remataria contra la porteria de Francisco Dumont. El porter deixava la bola morta l'àrea petita i David Ramírez, molt atent, enviava la bola directament a l'interior de la xarxa per tornar a posar l'empat en el duel.

Amb el pas dels minuts els locals agafaven el pes del partit. Després d'una dura entrada, Nil Genero rebria la targeta blava. En el llançament de falta directa no fallava Arnau Gangonells, qui amb una gran definició col·locava per davant el seu equip en el marcador. La sentència la firmava David Martínez, qui culminava una gran jugada trenada, per Erik Gual i Ignasi López, establint definitivament el 3 a 1. Un dels moments més destacats del partit van ser els comiats de Víctor Bonilla i Pere Urpí, que deixaran el club a final de temporada.

Aquest resultat deixa al Cerdanyola CH setè classificat amb 26 punts. Per la seva banda, el CDM HC segueix cuer amb 5.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Gerard 'Ninu' Pérez (P), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (c), Marc Ramírez; Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, Pere Urpí, David Ramírez i Marc Costa (P).

Compañía de María CH: Diego Lago (P), Ignacio Liñan, Nil Genero, Hugo Garcia (c), Ignacio Saenz; Carlos López, Ismael Lobos, Miguel Fernandez i Francisco Dumont (P).

Gols: 0-1, Carlos López (23'); 1-1, David Ramírez (31'); 2-1, Arnau Gangonells (39'); 3-1, David Martínez (49').

Àrbitre: Francesc Borrell i Josep Pitarch.