Victòria pírrica a Badalona

18 de setembre de 2023 a les 7:47

El Cerdanyola FC suma la primera victòria de la temporada davant del Badalona CF per 0-1 en un partit que, tot i guanyar i tenir més ocasions que el rival, deixa amb molt mal sabor de boca a les verdes.

En una hora terrible com són les dues de la tarda, el Cerdanyola FC disputava el segon compromís de lliga visitant el Municipal de Badalona davant d'un desconegut Badalona CF que no va poder estrenar-se la setmana passada a Sant Cugat. Raül Raposo no podia comptar amb Barbero i Bueno a la defensa, totes dues per sanció i tampoc amb Sara Vulcano, lesionada després del partit de la setmana passada a casa contra el Reus.

La possessió va ser clarament per les verdes en els primers minuts de l'encontre. La primera ocasió clara va arribar al minut 5, quan Laura Chic va estavellar per partida doble la pilota al pal. Les arribades seguien sent constants per part de les visitants i de nou Chic al minut 20 va tenir el gol en les seves botes, però el seu xut el va aturar providencialment Nerea Sillero. L'única diana del partit va arribar al minut 28, obra d'Ari Gorrindo, que va caçar un rebot dins l'àrea petita després que la portera local aturés un xut previ de Nuria Ortega. Les locals intentaven fer mal mitjançant la pilota aturada, però cap d'elles va posar en perill a Dèlia.

A la represa, les ocasions van ser escasses i va destacar molt més per l'alta tensió a la gespa i a les banquetes. Fins a quatre membres dels cossos tècnics d'un equip i altre van ser amonestats per pica-baralles verbals, però això també es va veure reflectit a la gespa, ja que el joc dur de les badalonines i les contínues aturades de joc perquè rebessin assistències mèdiques va fer impossible veure molt futbol a la segona part, que va passar sense pena ni glòria i va acabar amb el 0-1 de la primera part i amb la sensació que les verdes han de millorar molt de cara als següents compromisos de lliga.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola puja fins a la part alta de la taula, ocupant la segona plaça amb 4 punts. La setmana que ve jugarà a casa contra el Girona FC, equip que encara no ha sumat cap punt en les dues primeres jornades, però que en el passat ha plantat cara a les verdes. Serà diumenge a les dotze.

Fitxa tècnica

Badalona CF (0): Nerea Sillero; Andrea (Marecs 59’), Iona Cabré, Natalia Núñez, Clara Morales, Beatriz Vieira, Carla Pérez, Samara Esteve (Mònica Gómez 59’), Belinda Vela, Edith Ortiz, Mariona Lampurlanes.

Cerdanyola FC (1): Dèlia Zambrano; Júlia Vegué, Andrea Blázquez (Júlia Roig 68’), Maria Urpina, Aroa Garcia; Claudia Lázaro, Núria Ortega, Carla Collado; Ari Gorris, Ari Gorrindo, Laura Chic.

Gol: 0-1, Ari Gorrindo (28’).

Amonestacions: Sergio Zapata (31’), Iona Cabré (44’), Samara Esteve (50’), Beatriz Vieira (60’), Marecs (73’) pel Badalona CF i Andrea Blázquez (35’), Kike Casañ (preparador físic) (68’) i David Vázquez (76’) pel Cerdanyola FC.