Victòria sense portera

28 de novembre de 2022 a les 9:34

El Cerdanyola FC suma el tercer triomf consecutiu davant la PB La Roca per 2-0 en un duel marcat per l’expulsió d’Eileen Garcia al principi del matx que vaobligar a Carla Bartolomé a jugar de portera quasi tot l’encontre. El doblet d’Adriana Quer situa a les verdes amb els mateixos punts que La Guineueta, el quart classificat.

El Cerdanyola FC suma el tercer triomf consecutiu davant la PB La Roca per 2-0 en un duel marcat per l’expulsió d’Eileen Garcia al principi del matx que va obligar a Carla Bartolomé a jugar de portera quasi tot l’encontre. El doblet d’Adriana Quer situa a les verdes amb els mateixos punts que La Guineueta, el quart classificat.

L’onzena jornada començava a la Bòbila enfrontant al Cerdanyola FC i a la PB La Roca CF, dos equips involucrats en la lluita per ocupar les places de la fase d’ascens i, a més, amb molt bona dinàmica de resultats.

El partit va començar amb molt males noticies per les verdes en els primers instants de joc, ja que en el minut 10 Eileen Garcia va ser expulsada amb vermella directa després de cometre falta sobre Zori fora de l’àrea. Al no tenir porteres suplents, el Cerdanyola es va veure obligat a col·locar sota pals a Carla Bartolomé, que va sortir des de la banqueta per ocupar el lloc d’Eileen. Amb ella de portera, les verdes van intensificar la defensa per evitar qualsevol jugada de perill del conjunt roquenc, tot i que van tenir tres ocasions clares per fer el 0-1, on va destacar el tir al pal de Laia Ferrer al minut 23. De manera espectacular, es van avançar les cerdanyolenques amb un golàs d’Adriana Quer mitjançant un xut des de 25 metres de distància. Amb l’1-0, la intensitat local no va baixar i van seguir buscant el segon gol insistentment. A les acaballes del primer temps, es va produir una nova expulsió, en aquest cas per La Roca. Cristina Ruiz va veure també la vermella directa després de cometre falta sobre Nuria Ortega quan la capitana es plantava sola davant de Cristina Uceda. Amb igualtat numèrica i l’1-0 en el marcador, es va arribar al descans.

A la represa, el conjunt de Raul Raposo van posar terra de per mig amb el 2-0 al minut 47, després de que un refús d’Andrea Uceda rebotés en el cos d’Adriana Quer, introduint la pilota en la porteria rival. Aquest gol tranquilitzava a les verdes, però era moment de no baixar els braços, ja que el fet de tenir a una portera-jugadora provocava que qualsevol ocasió rival fos perillosa.
Afortunadament per les verdes, Carla Bartolomé va tenir poca feina sota pals, ja que la defensa va evitar que La Roca penetrés dins l’àrea en tota la segona part i només mitjançant la pilota aturada podien generar ocasions de gol.

Després de molt patir, el conjunt del Vallès Occidental va sumar la tercera victòria consecutiva i la primera amb porteria a zero en tota la temporada. Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC puja fins a la cinquena posició amb 16 punts. La propera setmana hi haurà descans a la Lliga Preferent amb motiu del pont de la Immaculada, per tant, el proper partit de les verdes serà el cap de setmana del 10-11 de desembre contra l’AE Santa Susanna, l’equip revelació de la present temporada.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (2): Eileen Garcia; Júlia Vegué, Andrea Blázquez, Eybis Medina, Miriam Tevar (Mariam Sarhani 57’); Claudia Lázaro, Mònica Brañas (Andrea Granados 67’), Nuria Ortega; Judit Forné (Carla Bartolomé 10’), Adriana Quer (Carla Collado 75’), Desirée Zambrano.

PB La Roca CF (0): Andrea Uceda; Cristina Ruiz, Tania Montes, Paula Ortiz, Mariona Castells; Yaiza Miranda (Aroa López 67’), Coral Fernández, Paula Santasusana, Laia Ferrer; Yeimi Morban (Claudia Antúnez 46’), Zoraida Pichardo.

Gols: 1-0 Adriana Quer (27’), 2-0 Adriana Quer (47’).

Amonestacions: Vermella directa per Eileen Garcia (10’), Eybis Medina (28’), Adriana Quer (55’), Claudia Lazaro (89’) pel Cerdanyola FC i Zoraida Pichardo (6’), Laia Ferrer (28’), Tania Montes (38’), vermella directa per Cristina Ruiz (44’), Miguel Ángel Cruz (47’) i Mariona Castells (80’) per la PB La Roca CF.