Victòria treballada davant el Sant Boi B

21 de febrer de 2022 a les 14:45

El Pròcer Cerdanyola va firmar un partit molt complet a Guiera per superar còmodament a les seves rivals per 34 a 29. Amb aquesta victòria, les verdes es ocupen la quarta posició de la lliga a falta de dos partits per tancar la Primera Fase de la competició.

Partit corresponent a la jornada 14 de Primera Catalana el que enfrontava al PEM Guiera al Club Handbol Cerdanyola contra la Cooperativa Sant Boi B. El partit començava igualat amb uns primers minuts de tanteig. No va ser fins a l'equador de la primera part quan el Cerdanyola va posar una marxa més en ritme i intensitat que li va servir per aconseguir un primer avantatge, gràcies a l'efectivitat ofensiva i a la contundència en la defensa. Gràcies a aquests dos factors, la diferència va augmentar i els dos conjunts marxaven a vestidors amb un marcador de 19-13 clar favorable a les vallesanes.

A la represa, va seguir la mateixa tònica, les locals es feien fortes en la seva línia defensiva i aprofitaven les petites errades de les vermelles. La distància en l'electrònic va créixer fins als 8 gols de diferència, tanmateix, en els últims 15 minuts de joc el Cerdanyola es va relaxar i la Cooperativa Sant Boi ho va aprofitar per eixugar distàncies. Ja a les acaballes del partit, les d'Edu Gómez van fer bona la renta assolida a la primera part i van acabar de rematar l'encontre quan les visitants van tenir una opció més que possible per remuntar el partit. Així doncs, les verdes van tornar a endollar-se en els últims sospirs del matx i els punts es van quedar, merescudament, a Cerdanyola.

D'aquesta manera, el Prècer Cerdanyola torna a guanyar i es consolida en la quarta posició de Primera Catalana amb 11 punts. Acabada ja la primera fase regular, tots els equips han de jugar com a mínim 1 partit dels que van quedar ajornats per casos positius. En el cas del Cerdanyola són dos, el pròxim encontre serà contra la UE Sarrià el dissabte 5 de març a les 20 h del vespre.  Tamb tenen pendent el partit de la tretzena jornada al pavelló del Sant Joan Despí B.